nätdejting för yngre juniorer Ny Uefa-regel stoppar monsterköpen

dejta kollega tidning Uefa har tröttnat på miljardköpen i fotboll. En ny regel kallad Financial Fair Play 2.0 skapas för att sätta stopp för monsterköpen. Beslutet klubbas igenom av Uefas verkställande kommitté den 24 maj. Regeln ska träda i kraft till sommaren, skriver tidningen Le Parisien.

Foto: UEFA

bästa dejt sidan Bakom regeländringen ligger bland andra Bayern München, Juventus, Real Madrid och Barcelona. De har tröttnat och vill ha ett mer rättvist regelverk, skriver tidningen.

dejta i london karta Det som fick droppen att rinna över var bland annat Paris Saint-Germans värvningar av Neymar och Kylian Mbappé i somras för 3,7 miljarder kronor. Klubben kringgick Uefas Fair Play-regler genom att lösa Mbappé-affären som ett lån som blir permanent i sommar för 1,5 miljarder kronor.

dejta umeå jobb – Det är ett solklart fall av finansiell doping, sa La Ligas president Javier Tebas.

dejtingsajter bäst i test pris Den nya regeln innebär ett maxtak att värva för max en miljard kronor mer än man säljer för. Om den nya regeln funnits i somras hade PSG:s värvningar av Neymar och Mbappé inte kunnat genomföras.

dejtingsajt 50 plus när Dessutom finns förslag om att maximera antalet seniorspelare i en klubb till 25 spelare. Detta för att undvika stora lånesystem som Manchester City och Chelsea använder sig av. Uefa vill också kontrollera klubbarnas skuldsättning och sponsoravtal – som PSG har med en rad partner i Qatar – inte får överstiga 30 procent av den totala omsättningen.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.