date match quart de finale france Nils idé blev ett livsverk

nätdejting p1 examen Många skrattade när Nils Lodin 1982 på eget bevåg och på lös grund startade en tidning för löpare. Idag, 36 år senare, är Springtime Group en koncern som årligen omsätter 110 miljoner kronor.

Ungdomsvännerna Hasse Lodin och Patrik Yderberg är VD-ar för Springtime Publishing respektive Springtime Travel.

dejta ensamstående mamma ulrika ”Du är välkommen tillbaka när du har gjort två nummer. Sen lär du inte ha något mer att skriva om.”

dejta otrogen pojkvän Det var svaret som Nils Lodin, välkänd och högaktad reporter på Aftonbladet, fick av sina chefer när han bad om tjänstledighet från den stora kvällstidningen för att ta sig an det projekt han brann för. Detta var för cirka 350 utgåvor sedan och Nisse har aldrig funnit anledning att återvända till Bladet.

dejta på nätet flashback inlägg I skrivande stund är Springtime, eller Runner´s World som tidningen heter sedan 1996, en av de nominerade till Tidskriftspriset (Sveriges bästa tidning vid sidan av dags- och fackpress) 2018.

nätdejting personlighetstest kärlek På omslaget till premiärnumret av tidningen Springtime 1982 ses Nisse själv, iförd löparmundering och kånkande på en stor resväska, på Bromma flygplats. Föga anade då den entusiastiske redaktören vilken symbolik den bilden med tiden skulle komma att representera. Nisse Lodins skötebarn har vuxit upp och på bärande vingar blivit mycket mer än en löpartidning. 

dejting i oslo ystad Springtime Group AB står numera inte bara för mediaproduktion i stor skala utan även för en omfattande reseverksamhet.

Så blev Springtime Runner´s World

match date range in excel Springtime Publishing, mediabiten, är idag den gemensamma nämnaren för fyra publikationer. Förutom flaggskeppet Runner´s World (elva nummer per år) finns där även cykelmagasinet Bicycling (åtta nummer), Vasalöparen (fyra) samt Klassikermagasinet (En svensk klassiker) som utkommer en gång varje år

dejtingsajt för seniorer jönköping Varför Runner´s World? Hasse Lodin, Nisses yngste son, har varit med på hela resan (han var 19 år när det hela startade) och är idag VD för Springtime Publishing AB och den störste av tre delägare i Springtime Group AB. Han kan berätta:

gratis dejtingsajt flashback - Runner´s World är världens största löpartidning. I början av 1990-talet ville den amerikanska jätten, som har ett brett internationellt nät, etablera sig på den svenska marknaden och lade ett bud på Springtime. Men Nisse ville inte sälja.

nätdejting ung cancer - Några år senare började vi tänka om och inse vilket starkt varumärke Runner´s World representerade. Farsan ville fortfarande inte sälja sin tidning men lyckades få till stånd ett samarbetsavtal med amerikanarna. Man kan säga att vi leasade deras varumärke och fick tillgång till delar av deras redaktionella material. 1996 kom det första svenska numret av Runner´s World ut men det var, och är fortfarande, i grunden samma gamla svenskproducerade Springtime som når våra läsare. Vi är inte uppköpta, det är fortfarande vår tidning, betonar Hasse Lodin.

8 000 resenärer om året

nätdejting i usa Även om Runner´s World är hjärtat i Springtime Group så är det idag reseverksamheten som rent kommersiellt är den klart tyngsta biten.  Av de 110 miljoner kronor som koncernen omsätter är 75 relaterade till resor.

nätdejting sifo augusti Patrik Yderberg, barndomskompis till Hasse Lodin, är VD för Springtime Travel och även han delägare i Springtime Group AB:

nätdejta 20 år udeboende - Vi har två typer av resor – dels löparresor, till maraton och andra långlopp runt om i världen, dels träningsresor, vad vi kallar Training Camps, som i huvudsak går till Portugal, Mallorca och Thailand. 

dejting på iphone lydløs - Runt 8 000 löpare åker varje år med Springtime Travel. Av dessa väljer cirka 6 000 någon av våra Training Camps, där vi erbjuder experthjälp på alla områden som hänger samman med löpning och träning. Träningsperioderna går under det mörka halvåret i varandra, med ständigt nya resenärer. Totalt ansvarar vi för mellan 60 och 70 avgångar varje år, säger Patrik Yderberg.

Det började med New York

app date health Men det var med så kallade läsarresor allting startade på 1980-talet. Hasse Lodin var med redan då och minns hur pappa Nisse fick sin idé.

dejta osäker kille - 1982 åkte Nisse och jag till New York City Marathon där han sprang loppet och givetvis också gjorde reportage till sin nystartade tidning. Vi åkte med Stockholm Road Runners Club, som på den tiden var ensam i Sverige om att ordna löparresor, berättar Hasse.

dejting 20 år bröllopsdag Far och son Lodin gjorde de följande åren samma tripp och Nils Lodins från början vaga idé började successivt få allt skarpare konturer. ”Det här kan vi göra bättre.”

dejt 4 região - Han tyckte att Stockholm Road Runners Clubs koncept borde kunna utvecklas. Med tidningen som marknadsföringskanal ville han erbjuda sina läsare en upplevelseresa, där maratonlöpandet kombinerades med sightseeing, musikaler, ishockeymatcher, morgonjogging och annat.

på dejt i stockholm Tanke blev handling och 1986 gick den första Springtimeresan till just New York tillsammans med 55 glada läsare/resenärer. Därmed var bollen i rullning.

bilder från ryska dejtingsidor  - Från början var det en kul grej, och Nisse fick blodad tand. De följande åren fyllde han på med maratonresor till Berlin, London och andra destinationer och antalet resenärer ökade i stadig takt. Men det var först 1989, samma år som Honolulu Marathon för första gången kom med i reseprogrammet, som Springtime Resor AB registrerades som eget företag, säger Hasse Lodin.

Resor till 22 långlopp

dejtingsida för gifta par New York är fortfarande det avgjort populäraste resmålet. Förutom New York  City Marathon, världens mest spektakulära maratonlopp, finns även NYC halvmaraton, NYC Tjejmil och Brooklyn halvmaraton med på Springtimes reseprogram.

dejtingsajter jämför cyklar Totalt går det under 2019 Springtimeresor till 22 långlopp runt om i världen, av vilka Tokyo, Honolulu, Shanghai och Bangkok är de mest avlägsna.

anledningar att dejta en dansare Patrik Yderberg kom tidigt in i bilden, eftersom Nisse Lodin – hur mycket han än jobbade – omöjligt kunde hantera såväl tidningsproduktion som en resebyrå när Springtime växte så det knakade.

danska dejtingsidor flashback - Jag vill påstå att verksamheten fram till 2001 gick lite på en höft. Nisse Lodin såg mer till glädjen än till ekonomisk vinning när han ordnade sina resor och var i det avseendet långt ifrån en cynisk affärsman. Han var mån om att ge personlig service och ville vara kompis med sina läsare och kunder. Nisse var själv med på de flesta resor, och även om det ofta handlade om flera hundra resenärer kunde han namnen på nästan alla och visste på vilka hotell de skulle bo, säger Patrik Yderberg.

dejtingsida jönköping - Företaget fick en mer kommersiell prägel efter terrorattentatet i New York 2001. Där förlorade vi mycket pengar, eftersom fler än hälften av våra anmälda resenärer hoppade av det maratonlopp som skulle springas – och sprangs – i november samma år. Men vi fick inte fick tillbaka de pengar vi låg ute med för resor, hotell, startavgifter, med mera. 

hello pancake dejting - Där och då fick vi en läxa. Vi förstod att Springtime Travel behövde stramas åt och få en mer kommersiell inriktning, vi var tvungna att hitta en policy där vi framför allt kunde begränsa risktagandet. Men vi ville göra omstruktureringen på ett smidigt sätt och inte gå ifrån Nisses grundtanke att hålla en nära och personlig kontakt med våra kunder. Vi får aldrig bli en industri, säger Patrik Yderberg.

Konkurrens på marknaden

dejten dvd cover Springtime Travels utvecklingskurva gick stadigt uppåt fram till för några år sedan.

dejting med herpes zoster - Vi nådde nog en peak 2014. Fram till dess var vi i princip ensamma på marknaden, åtminstone när det gäller Training Camps. Men under senare år har flera andra aktörer – resebyråer som Ving, Apollo och andra och även några av de stora tidningsdrakarna – förstått att slå mynt av det stora löpar- och träningsintresset i Sverige, säger Patrik Yderberg.

första mail dejtingsajt - Även om vår kurva inte har störtdykt så har den planat ut. Det är tydligt att vi tappat en del resenärer till marknadens nya aktörer, som i många fall har betydligt större resurser än vi.

dejtingsajt för fula Någon större oro för framtiden känner dock varken Hasse Lodin eller Patrik Yderberg.

bästa dejtingsajt flashback forum - Vi tycker att vi har ett vinnande koncept och vi kör vidare.

dejting åland nyheter Nisse Lodin är idag 86 år och det var några år sedan han med ålderns rätt, och med stolthet över vad han uträttat, lämnade tangentbordet och reseverksamheten bakom sig. Det är hans djärva satsning för 36 år sedan som en ny generation nu förädlar och skördar frukterna av.  

dejtingsajt zoosk jobs nätdejting bästa sidan zillertal Jörgen Ohlson

match com date nights  

profiltext dejtingsida  

dejta en polis  

dejta på facebook status  

dejting sverige gratis español  

dejtingsida för tjocka naglar  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
dejtingsajter vilken är bäst väggrepp dejtingsidor presentation ideas

fakta om dejtingsajter gratis Ingen allsvensk klubb har under kort tid blivit av med så många stjärnspelare som Östersunds Fotbolls Klubb. Det framgångsrika bygget är delvis raserat och nu måste ÖFK bygga nytt för att kunna hänga med i toppen. Framgångarna i Europamatcherna och spelarförsäljningar har inneburit att klubben har en rekordstor kassa.

nätdejting konversation verb sajt za dejting jönköping
gratis dejtingsidor för unga gratis nätdejting app
nätdejting debatt svt dejtingsajter för kristna webbkryss
dejta utan medlemskap dejting app iphone xcode
dejtingapp aftonbladet bedragare på dejtingsidor
dejtingsajter social fobi wiki dejtingsajter utländska nummer

nätdejting argument youtube Arvsfonden delar ut drygt 53 miljoner kronor till 18 nyskapande och utvecklande projekt över hela Sverige. Här kan du se beviljade lokalstöd. Observera att de 53 miljonerna inte enbart gäller idrottsföreningar. Stöden till idrottsföreningar presenteras här.

match date stories Mest pengar när det gäller idrottsföreningar fick föreningen Svenska Skidspelen för att anlägga en asfaltsbana, 5 013 000 kronor, på Lugnet.

de bästa dejtingsidorna nätdejting argument abort
dejtingsidor under 18 dejtingsajter norrland upplevelser
dejta gratis online zdarma varningstecken nätdejting
nätdejting gratis för unga fakta att dejta en äldre kvinna
sajtovi za dejting sidor vill du gå på dejt med mig
nätdejting dåligt weed dejtingcoach göteborg x2000
Chrtistophe Dubi är högsta chef för de olympiska spelen. I samtal med svenska medier säger Dubi att han är beredd att göra undantag för Stockholm om det inte finns en regering den 11 januari. Då ska den statliga garantin vara på plats enligt IOK:s kravbild.
date tree definition nätdejting danmark
date app asia dejta kurdiska tjejer
dejtingsidor som är helt gratis hemsida jonathan jensen nätdejting
dejta på rätt sätt dejtingsida herpes ut
dejtingsidor för yngre män nätdejting bra presentation dejtingsida

dejting appar android surfplatta dejt på facebook Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

dejtat 5 gånger ironman dejting handikapp moped
date sms keine antwort dejtingsidor bäst i test
pancake dejting jönköping dejtingsida usa jobs
muslimsk dejtingsida exempel bra dejtingsida gratis youtube
svenska gratis dejtingsidor gratis dejta rätt lottorad
dejtingsajter test 2015 tickets nätdejting vad ska man skriva yrkesdagbok

dejta linköping xc Malmö FF jobbar på sitt sätt med arbetslöshet bland ungdomar. Brommapojkana har sin modell.Mötesplats Västerort är BP:s paraplynamn för ett omfattande arbete med olika samhällsstödjande projekt med syftet att ge ungdomarna möjlighet till en bra fritid. 

dejtingsidor sport bra dejtingsida unga vuxna
dejta läkarstudent antagning dejting 65+
dejt i helsingborg dejtingsajt 40+
dejta mig lyrics nätdejting malmö
dejta gifta män dejta yngre killar på

dejtingsajt 55+ Fortsatt tillväxt på spelmarknaden, spelbolag utan svenskt tillstånd står för ökningen, rapporterar lotteriinspektionen.

dejta flera tjejer samtidigt chords dejta en kvinna med barn
dejt restaurang malmö dejtingsajter göteborg
dejting på facebook ipad nätdejting bästa sidan om
chat date sites free bästa dejtingprofilen
dejtsida för unga vilken dejtingsajt bäst jobb
dejtingsidor danmark job dejtingsajt otrogen utomlands

bra presentationer dejting jämtland Det är med stolthet som jag idag kan berätta för er att SVT utsetts till världens bästa sporttv-kanal! SVT tilldelas priset “TV SPORT EMOTION AWARD - The best Tv Sport Channel of the World” i kategorin ”Sport values of a TV programme” på sportfilmfestivalen i Milano den 17 november.

date outfit vogue Festivalen är en av världens största och mest ansedda film- och TV-festivaler med fokus på sport,skriver Åsa Edlund, chef för SVT Sport om priset och äran.

dejta via telefon nummer nätdejting för unga ut
uppsats om nätdejting exempel vuxen dejting frågor
dejta rumänska tjejer bilder bra dejtingsajt presentation video
att tänka på innan dejt dejtingsida för gifta oss
dejta osäker online appar för dejting
nätdejting för gifta mig gratis dejtingsidor 2015 ut
dejting profiltext lablue elaine eksvärd nätdejting flashback

dejta gratis Vi har slutat att förvånas över fotbollsstjärnornas enorma inkomster. Men det franska underbarnet Kylian Mbappés övergång från Monaco till Paris S G får den mest garvade att åtminstone höja på ögonbrynen.

dejtingsajt för unga under 18 augusti bra dejtingsida flashback x4
roliga dejter i göteborg dejtingsajt antal medlemmar lrf
dejtingsida 18 år dejting hemsidor chrome
dejtingsajt för gifta kvinnor dejtingsajter under 18 göteborg
dejtingsajt norrland damer nätdejting i bregott
thai pongal date 2014 gratis kristen dejting frågor